In de loop der jaren zijn de methoden en materialen voor de aanleg van gas- en waterleidingen gemoderniseerd en veranderd. Met kennis in de oude en moderne werkwijzen en materialen in loodgieterswerk, schakelt u Ten Wolthuis in voor de uitvoering van loodgieterswerk.

Met de groeiende vraag naar luxe in sanitair voor woningen en bedrijfsruimten bieden wij een flexibele benadering in loodgieterswerk. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wat te denken over bijvoorbeeld de nieuwe sensor-gestuurde kranen? U geeft aan wat uw wensen zijn en wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Wij leveren kwaliteit bij de aanleg van installaties voor gas, water en riool. Naast de aanleg van leidingwerk, kunt u ons inschakelen voor het doorvoeren van aanpassingen en voor het verhelpen van verstoppingen en lekkages.

Van dakgoten tot hemelwaterafvoeren, van zinken afdekkers voor dakranden tot een gehele koper- of zinken afdekking van dakkapellen, wij hebben specialisten in dienst die dit vakmanschap perfect beheersen.

Related Projects
Stuur bericht

Laat hier een bericht of vraag achter en we bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Not readable? Change text. captcha txt